Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 3899

Hát szerintem a vallás nem szubjektív dolog, de mindegy, ezen kár vitatkozni.

A minap készítettem az autós cd-lejátszóhoz egy megadeth-válogatást, a legjobb 102 szám szerepel rajta (pont ennyi fért rá), s úgy random szoktam hallgatni. Szóval volt 1-2 tévedése Dave-nek a tagcseréknél (ráadásul a folytonos cserékkel is ezt bizonyítja), de Shawn-nál nyilvánvalóbb mellényúlása nemigen. S ha belegondolok, hogy ezt egy Nick Menzával szemben követte el, akkor azt már az emberiség ellen elkövetett legfőbb bűnök közé sorolom (valahol a koránkelés és az óraátállítás c. bűnök magasságáig ér ez a gaztett).

Nem vagyok se dobos, se zenész (csak egy egyszerű fogyasztó) de ennyire lapos zenész még nem nagyon járt arrafelé, mert a munkájának semmi karaktere, egyszerűen csak követi a többieket ahelyett, hogy mint a bika húzná őket. Ennél még a sokat kritizált So Far dobos is vérpezsdítőbben játszott.

Pedig olyan szépen alakult az utóbbi idő: Junior, a megtévedt bárányka visszatalált, Chris ígéretesen igyekszik betölteni a Marty által hátrahagyott tetemes méretű űrt, Dave pedig semmit se változott. Én még annak is örülnék, ha DeGrasso jönne vissza, mert ezzel a szerencsétlen sráccal az életben nem fog nagyot alkotni a mester.

Előzmény: honrob (3898)