Gyurica úr Creative Commons License 2011.02.21 0 0 21103

Nadja T. Popsy válasz | 2011.02.21 15:00:08 © (21099)

…  ezek… a paszkvillusok… itt halálra vannak ítélve,  már  ha egyáltalán még végig olvassák ezeket az itteniek.

(…)

Ott tartunk, hogy téged itt annyira közútálnak, hogy minden amit írsz,  csak  Babarczy Eszter  népszerüségét növeli, és már van egy babarcizmus nevü  új országos jelenség is. Pont teáltalad.  Ezt akartad, te kretén?

Előzmény: Gyurica úr (21098)

Pontosan ezt akartam. Mármint, hogy általam egy „országos jelenség” képződjék, méghozzá úgy, hogy a „halálra ítélt” szövegeimet el sem olvassák.

Na kérem, ezt csinálja utánam a Megyesi Gusztáv! Akinek persze semmi köze ehhez az egészhez, azért az ő nevét említem, mert Megyesi az egyetlen valóban tehetséges publicista ma Magyarországon. És lám, „országos jelenséget” generáló hatását tekintve a nyomomba se léphet! Noha az ő írásait még én is elolvasom. Egyébként pedig senkiét, már nem olvasok publicisztikát, unalmasak a szerzők, így aztán inkább „országos jelenséget” gyártok az interneten.

Nadja T. Popsy válasz | 2011.02.21 15:00:08 © (21099)

Rémes hibád, hogy nagyon hosszú vagy. Az emberek itt maximum egy 20 soros hsz.-t szoktak elolvasni.

Előzmény: Gyurica úr (21098)

Holnap egy minden eddiginél hosszabb, bonyolultabb szöveget közlök, lefogadom, nemcsak a Fazikasék olvassák majd végig!