Fogalmad sincs, mennyi időm van a fórumra naponta. Elég legyen hozzá, hogy napi hat órában a munkahelyemen (egy iskolában) vagyok, s onnan csak a szünetekben és a lyukas órákban tudok néha benézni a fórumra - de ezt veled nemigen tettem, mert hosszúkat onnan nem tudok írni. Naponta hat órán át biciklizek otthonom és a munkahelyem között. Sztereotípiádnak épp az ellenkezője igaz: az álmomat rabolom meg, hogy kétbalkezes és etikátlan feleselésedet a helyére tegyem.
Most csak gyorsan erre reagálok,ha késbőbb lesz időm,akkor elolvasom az egészet,most csak átfutottam és ha nem lesz benne személyeskedés,akkor válaszolok.
Szóval: a fentt mondatoban nem találom,hogy írnád,van-e családod és hát ugye ők is időt vesznek el. Gondolom megemlítetted volna,ha van.Ezért merem feltételezni,hogy ha végeztél a suliban és hazaértél,akkor nem kell még a családdal is foglalkoznod. Nekem van családom,kislányom (ő még ovis),férjem,főznöm kell,háztartást vezetni és dolgozni,így nem tudok annyit itt lenni és válaszolni,ált. éjfélkor,amikor már mindenki alszik,akkor szoktam leülni és gyorsan írni,de akkor már elég fáradt is vagyok.Így eshetett meg,hogy voltak,amiket félreértettem és rosszul reagáltam le,vmint én nem tudok ilyen sokat itt lenni,főleg nem hétvégéken.Majd talán hétfőn este,ha lesz időm,akkor nekiállok az olvasásnak.
Nem akarom még véletlebül sem rabolni az álmaid,pont ezért nem is értem,hogy miért válaszolsz még mindig és nem hiszem,hogy felnőtt nő létemre feleselnék-nem vagyok a diákod,hogy ezt mond,nekik gondolom lehet,ha van rá okod. Valamint hiába is írok bmit,számodra az úgysem lesz kielégítő válasz,silány lesz,vagy akármi,így ezért sem hiszem,h érdemes lenne választ adnom,de majd ha elolvastam azt a hosszú hsz-edet,akkor meglátom.