Törölt nick Creative Commons License 2011.02.20 0 0 11425

Sisak hack:
Idegesített h hiába van a légzőnyílás a tökhéjam tetején elején és 2 oldalt hátul,fityfaxt se ért...(motowell crazy bear---12e ft)
Tegnap berágtam,felkészültem pillanatragasztóval és atomjaira kaptam.
Kiderültek a ganéságok.
Elöl a zárható retesz működött,de a mögé tett bogárrács össze volt gyűrődve meg kisebb repkedő szarok árjuthatnak rajt.Régi fadobozos tv-ből kiszedett rézszövetet ragasztottam a helyére.
Hátsó és felső nyílásokkal más volt...a hülye sárgák rossz helyen lyukasztotta ki a nikecell belet.Magyarán rohadtul nem jutott cúg a tökhéjba.A felsőnél bumeráng alakú a zsilip lyuka,ezt körré drincsoltam a nikecelben...ez volt a sárga melós szándéka is csak éppen feélre ment:))mindegy heyrehoztam.
A megfelelő helyen tollal kiszúrtam a nikecellt majd a lyukakhoz a sisak héjába szintén rézhálót ragasztottam mert itt semmi se volt,amilyen szerencsém van tuti ott mászna be vmi kis ge*i.
A hátsó nyílások fixek,kipattintottam a labirint fedelet,(hozzáférendő a szellőzőfurathoz)ezt később ragasztóval megilyesztve raktam vissza.
Ezek után összedobtam a cuccot és virultam...Van 1 fasza sisakom...javaslom mindenkinek a gondos átnézést,mert az a 100ft-os kínai pillanatragasztó meg a kis rézszövet ráfordítás igazán megéri!!!