Törölt nick Creative Commons License 2011.02.20 0 0 3896

Most egy kissé naív leszek: Ha Mustaine ma már nem vállalja fel a Conjuring saját áldott kezeivel írt dalszövegeit, akkor gondolom az érte kapott jogdíjakat sem. Ezért gondolom az értük járó jogdíjat is azonnal tovább utalja (még mielőtt még a bank kamatot fizetne a betett pénzre) a gyermekrák vagy éppen a kóborkutyus alapítvány részére.

Hihetetlen, hogy amikor valami híresség hirtelen nagykereszténnyé válik mennyire fontossá válik az, hogy egyben sikeres üzletember is legyen (mint pl Dickinson, Madonna...stb.). Azt is megfigyeltem, hogy amikor egy ilyen hasonló kaliberű híresség találkozik a kereszténységgel, abból milyen hihetetlen csoda-dolgok tudnak születni. Mert ezek a fazonok valahogy fenntartják maguknak a jogot arra, hogy úgy értelmezzék a keresztény dogmákat, ahogy az épp nekik tetszik (illetve tetszés szerint vesznek figyelembe bizonyos passzusokat) Pl nem nagyon emlékszem olyan filmre, amiben a főhős megbocsátott volna az ellene vétkező főgonosznak (kivéve a Jézusos filmeket), ehelyett inkább kegyetlen bosszút áll: kibelez mindenkit, majd ha meglát egy keresztet, akkor mond egy szép imát (pl. Segal). Nincs még egy olyan vallás (vagyis inkább egyház), ami megtűrné az ilyen képmutató kreténeket. Szédület. Egyre büszkébb vagyok arra, hogy pogány vagyok, he-he!