Nemo Creative Commons License 2011.02.19 0 0 2831

Nem gondolom, hogy Spirit1 menekülő ellenfél volna. Éppen ellenkezőleg: csak egy lépést hátrált. Elismerte egy hibáját, másban viszont afféle örvénytaktikát alkalmazva visszatámadott. És miután ezt visszavertem, megsértődött, mert viszonzó gesztust várt tőlem - mintha ő valami nagylelkű gesztust tett volna nekem azzal, hogy hátralép onnan, ahol már izzott a lába alatt a talaj.

De úgy vélem, nem is üldözöm őt, csak az újabb ""rugalmasan elszakadó" hadmozdulatai ellen teszem meg a szükséges ellenlépéseket. Nem szívesen engednék neked olyan értelemben, hogy nem reagálok írásaira, mert attól tartok, ez nem hozna eredményt. De amint eddig, úgy ezután se fogom üldözni, nógtni, szólongatni, rossz hírét kelteni. Íme, amiért elnézést kért, azt elnéztem neki, és megígértem: ha másban is így tesz, azt sem verem többé a fejéhez. Ugyan ő mégis azt mondta erre: nem tudok megbocsátani - de ezt betudom lelkiállapotának. Még felelek hosszú írására, aztán ha ő sem erőlteti, hagyom az eseményeket krónikává dermedni, őt magát meg csendben puhulni.

Előzmény: Aragorn (2827)