"Úú...csóri diákjaid...:) Nálad tuti nincs kegyelem:)" - Lám, már te is személyeskedsz (foglalkozásomba kapaszkodsz, találgatsz, annál fogva leckéztetsz), mint annak idején R.Katolikus.
"Nekem is volt egy olyan irodalomtanárom,akinél senki másnak nem lehetett igaza,mert arra iszonyat dühbe jött:) Főleg azt utálta,ha vki művel volt." - Szerencsére a matematika és fizika nem valami vitázós tantárgy. Itt vagy kijön az eredmény, vagy nem. De nagyon szépen kibukott a sztereotípiád, mert híreszteléseddel szemben nekem kifejezetten imponálnak a művelt, önérzetes és önálló diákok. Ha akarod, megkérdezheted őket: a monori JAG-ból, ahol tanítok, elég sokan fenn vannak a Facebookon.
"mondom nem baj,beszélgethetünk, kedvenc témám volt. Olyan ideg lett fél óra után,hogy félbeszakított és 3ast adott. Na. Vhogy ezt érzem itt is. Lehet,h te vagy az a tanár?:) Az mekkora lenne:)" - Álmodozz csak kedvedre, legfeljebb még inkább lelepleződik a tényeket semmibe vevő igyekezeted. Te egy rólam a fejedben élő torzképre célozgatsz szüntelen, és magadat valami műveltnek állítod be, holott sokszor egyszerűen csak úgy tudtad elkerülni a vereség beismerését, hogy elejtetted az illető vitaszálat. (Csak találomra említek párat: amit Alexandriai Cirillről itt mondtam, azt válasz nélkül kinyested, és úgyszintén, amit a Hiszekegyről és a niceai zsinat állítólagos kanonizáló tevékenységével kapcsolatban mondtam, ott is te maradtál adós.) De nem lennék meglepődve, ha amaz irodalomtanárodat is félreismerted volna, és ott is az eredményezte volna a hármast, hogy túlbecsülted magad, és oktatóként léptél volna fel vele szemben.
"minden egyes állításodra vannnak szintén részletes,körülbástyázott érveim,példáim" - Nagyon sokra nincs semmi ellenérved (épp az imént említettem hármat), s a többiben sincs sok köszönet.
"Csak ez nem tetszik,ennyi a te bajod." - Nem csupán ennyi. Hogy még mi, azt már többször leírtam.
"te,mint tanár,olyan példát kéne mutatnod, amit a diákok követhetnek. Ebbe a stílus,választékos szöveg is beletartozik. Mert különben ők is visszaválaszolhatnak neked ugyan olyan stílusban,mint,ahogy te beszélsz,hiszen te vagy a tanár,te egy példa vagy.Nem?" - Ez egy vitafórum: itt az alapos érvek mellé szabad vitázó hangot is társítani a nyomaték kedvéért, ha az ellenfél nem vesziaz adást. Szabad továbbá az etikátlant etikátlannak nevezni, a mellébeszélőt mellébeszélőnek és a hazugot hazugnak. Te nem vagy rám bízva, a törvény nem véd téged úgy mint a diákokat, és nem utolsósorban te nem tanulni akarsz tőlem. Akkor hát miért vársz el veled szemben tőlem olyan stílust, amit a diákok előtt állva szoktam mutatni? Mert velük nyájasan beszélek, tudván, hogy megbíznak bennem, és szükségük van rám. Te azonban nem ilyen szerepben állsz itt: sokkal inkább hézagos igényességű, kapdosó, etikátlan vitapartnerként, aki nem átall még rágalmazni sem engem - pl. azzal, hogy "számo[m]ra mindenki hazug és hitetlen,aki a reinkarnációban hisz", és hogy ezt én így le is írtam. Abban persze rátapintottál nyájasságom korlátaira, hogy ha netán egy diákom mondana rólam efféle alaptalan rágalmat, bizony végigmennék a jogorvoslati eljáráson, és kivasalnám belőle a visszavonást.
"Lehet,h sokan a diákjaid közül olvassák a hsz.-det és megdöbbenhetnek,hiszen a tanár-diák kapcsolat is tiszteleten alapszik oda-vissza." - Ó, okosabbak ők annál, hogysem azt hinnék: egy fórumos vitában a tisztelet örökre biztosítva van részemről, tegyen velem akármit az illető. Azt sem képzelik, hogy tanárként lépek fel a fórumon.