Spirit1 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 2725

De,kibírom:) Már volt olyan válasza,amire nem reagáltam,el se olvastam,h őszinte legyek...

Komolyan a legjobban fogalmaztad meg,hogy mi az ő válasza,ami cáfolat:"Be fogja neked bizonyítani, hogy itt és itt, ebben és ebben hibáztál, amott személyeskedtél, emitt nem ismerted el a rádbizonyított tévedést, hanem hajtottad a magadét - és, ha képes lennél majd elfogulatlanul, indulatmentesen, érdeklődve elolvasni, magad is látnád, hogy tulképp igazat ír. Valóban megtetted ezt is, azt is."

Pontosan így cáfol: itt,meg itt ez nem igaz,ebben hibáztál. Pont. Semmi más. Majd,ahogy te írod:  "nem ismerted el a rádbizonyított tévedést, hanem hajtottad a magadét". Megint pont és semmi más.

Na én ezért mondom,hogy ha jobban megfigyeled,akkor az ő válaszai ilyen nesze semmi,fogd meg jól,mert nincs benne igazán az,hogy miért is tévedek.Nem az van,hogy tévedsz,mert.....,hanem tévedsz,mert rosszul tudod. 

Spirit, Nemo szentül hisz a maga igazában a vitát illetően, ebben senki meg nem tudja ingatni.

Ezért nem akarok már válaszolni,mert erre én is rájöttem és ezért inkább hagyom.

Matek-fizikai kérdésekben biztos kikérném a véleményét,mert bevallom hőseiesen,h ahhoz nem értek.

Előzmény: Aragorn (2723)