Úú...csóri diákjaid...:) Nálad tuti nincs kegyelem:)
Nekem is volt egy olyan irodalomtanárom,akinél senki másnak nem lehetett igaza,mert arra iszonyat dühbe jött:) Főleg azt utálta,ha vki művel volt.Emkékszem,h érettségi előtt csinált egy elő érettségit nekünk és akkora mákom volt,hogy pont azt a tételt húztam ki,amit a legjobban tudtam és voltam olyan hülye,hogy felnevettem és örültem magamnak. Még oda is szólt, hogy: a fenébe. (Mondom: ????)
Minden tételre 10 percet adott,én fél órát pofáztam,mert mindenáron akart rajtam olyan pontot találni,ahol belémköthet,ezért 10 perc után nem engedett el,mondom nem baj,beszélgethetünk, kedvenc témám volt. Olyan ideg lett fél óra után,hogy félbeszakított és 3ast adott. Na. Vhogy ezt érzem itt is. Lehet,h te vagy az a tanár?:) Az mekkora lenne:)
Én most pont azon elmélkedem,hogy sztem nagyon sok év van köztünk (szerencsére az én javamra,vagyis,h én fiatalabb vagyok nálad),nem tanultam fősulin olyan szinten irodalmat,történelmet,mert nem készültem tanárnak és nézd meg,hogy minden egyes állításodra vannnak szintén részletes,körülbástyázott érveim,példáim. Az persze más kérdés,hogy ezt próbálod nem meglátni.
Középsuliba tanítasz,fősulin,vagy egyetemen?
A döntő pontokon pont,h leírtam az én véleményemet,az én érveimet,szintén példákkal. Csak ez nem tetszik,ennyi a te bajod.