ronkovics86 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 10897

Na, megint nem tanultam a hibámból. Mehettem vissza, hogy be tudjak lépni. :-)

Többek között ezért sem lehet maradéktalanul tökéletes az igazságszolgáltatás. Mert hiába verem be ötször a fejem, hatodszor is meg fogom tenni. Azért tizedszer talán mégsem...

Ó, jaj. Hát ha minden jól megy, majd neki is el kell számolnia a végén.

Mondhatnám azt is - közhellyel dobálózva, de tényleg - mindenkinek megvan a maga keresztje.

Bízom benne, hogy fel tudsz töltődni egy kis pozitív energiával. Hogy ezt a Nap hozza el vagy a jeges szél, azt nem lehet tudni.

Hja, tudom.

Aham, tekerni kell, nem rohangálni. :-) De ez is valami csapatban megy, oktatóval meg minden?

:-DD Dehogynem. Átvitt értelemben értettem. Ahogy manapság sokan szokták is használni férfiakra a kifejezést. (Egy kicsit azért illik sajnálni //irigyelni// őket.)

Remélem, Gyöngyit is elképzelted kendővel a fején! :-DD Az sem rossz.

Tény, hogy megőrülnék álmok nélkül, de ebben biztos közrejátszik, hogy néha "sivár a valóságom".

Mondasz valamit.

Útban - ott nekem is vannak. Lassan már nem látszódok ki alóluk, de nekem még nem javallták... Le is szedetném meg nem is. Nagyon nem zavarnak, egyelőre egészségesek. Nem szeretnék ily módon beavatkozni a természetes rendbe. Aztán tényleg hegek, mert túl sok bőrt vágnak ki, vagy újbóli szerencsétlen kinövés, ha keveset. Beszélek itt bolondokat, hogy ijesztegesselek. Na, de gondolom, te is olvastál/hallottál róla jót, rosszat is.

Fel a fejjel! Orrot a magasba! :-D

Előzmény: Neith (10896)