Pedig most lenne egy kívánságom. Csak egy. De az nagyon: legyen az élet végre igazságos, és aki megérdemli, az kapja meg a büntetését, essen pofára, mutassa meg neki az élet, hogy nem csak ő van a világon, és nem vehet semmibe másokat... De mint tudjuk, az élet igazságtalan. Valahogy mindig annak sikerül előre törnie, akinek nem kéne, mert nem odavaló... :/ Más ember meg viselje el a következményeit. Köszönöm, Élet! Én is szeretlek!
Ja, kicsit nega vagyok. Ez van. :)
Nekem eddig se volt buszjegyes jóvilágom, szóval engem nagyon nem érint a dolog. :) A többiek sajnálhatják, mert oda a plusz pénz. :)
A spinning végülis biciklizés. Csak nem sima szobabicikli, hanem zenére, meg közben ezt csinálod, felállsz, akkor azt csinálod...szóval azért jobban megmozgat, mint egy sima biciklizés... azt mondják, jól formál, és az első alkalommal tuti lefordulunk a bicikliről, annyira ki fog fárasztani. :)
Nem a lánynak szokták bekötni a fejét? Én úgy tudtam, azt jelenti, hogy valaki férjhez megy. Férjhez menni meg általában lányok szoktak. Na meg hogy néz ki, ha egy pasinak bekötik a fejét? Én ilyenkor egy kendőt vizionálok, és egy pasin a kendő hülyén néz ki. :)))
Valóság, álomvilág. Egyik ezért jó, a másik azért. Maradjunk az arany középútnál. Az se jó, ha túlontúl csak az egyikben éled az életed.
Hát, sajnos történik. Többször, mint szeretném. Bár, ha történik, az már eleve csak sok lehet, mert ilyet senki sem szeretne. :)
Levetettem, mert útban voltak. Meg rossz helyen. Valamelyik nagyobb volt, és nyáron sokat érte napfény - ez se tetszett. Tegnap vették ki a varratokat, még három napig fent lesz a kötés, aztán már elvileg fürödhetek. Körömvirágkrémmel kell kenegetni. Aztán majd meglátjuk, milyen hegek maradnak... remélem nem túl feltűnőek. Ezt sajnos nem lehet előre megmondani, egyénfüggő. De remélem nem fogja befolyásolni, hogy az immunrendszerem nem tökéletes... :)
És köszi a köszöntést! ;)