Aragorn Creative Commons License 2011.02.16 0 0 2701

Az Arany János volt.

Tele vagy ilyen felületességekkel, ne haragudj.

Ezért vagy olyan érzékeny Nemóra. Akinek egyébként tényleg van egy idegtépő stílusa, de amögött tudás van. Te is hamar kiosztod az embert, de ilyen felületes ismeretek vannak mögötte.

Többen beleszaladtunk már ebbe a késbe, Nemo nem emelkedik felül a dolgokon és nem elnéző. Bizonyít. Aprólékosan, sőt, szőrszálhasogatva (hogy ezért én mit fogok tőle kapni...brrr!). Nem érdemes rá megsértődni és a szokásos emberi érintkezés formáira apellálni, mert azt is a kritikai elemzés górcsöve alá veszi. És azon a pályán ő messze jobb bármelyikünknél. Az ő világában nincs helye a nem bizonyítható vélekedéseknek, és - mégegyszer: ne vedd bántásnak! - a felületes ismereteken alapuló érzéseknek sem. Nem fogsz vele szót érteni, ezt megjósolhatom. Én is a pellengéren végeztem annak idején. :)

Nem rossz szándék vezet, hidd el, amikor azt mondom: jobban jársz, ha feladod, belenyugszol, hogy sem meg-, sem legyőzni nem fogod tudni. Még akkor sem, ha másokat is belevonsz a patvarkodástokba. Hiszed a reinkarnációt, rendben van, ez szíved joga, de ha azt akarod bizonyítani, hogy a Bibliában ez a tan jelen van, akkor kicsit több ismeret és pontosabb véleményalkotás szükséges részedről.

Előzmény: Spirit1 (2698)