Spirit1 Creative Commons License 2011.02.15 0 0 2675

A keresők oldalán,ahol változatosak a válaszok,sztem megengedett,hogy leírjam ezt.

Ki tudja,hogy ki mit keres?Lehet,hogy pont ezt.

Amúgy nem írtam volna erről,csakhát Nemoval való vitánk elkanyarodott idáig.

A fórum címe nem Istenkeresők,hanem csak Keresők. Ebbe bmi beletartozhat,vmint végeztem már annyi kutatást a reinkarnáció ügyében,hogy az fellelhető a Bibliában,így akit pl az érdekel,annak az írásaim még hasznosan is lehetnek.

Ha offoltam volna,akkor bizonyára már ki lenne törölve,de nem így történt.

Aranyos vagy,hogy szólsz,tudom,hogy csak jót akarsz,de ha egy keresztény elfordul egy másik embertől,meg nem áll szóba vele,csak azér,mert annak más a hite-az milyen keresztény?Akkor ők az ateistákkal sem állnak szóba?

Egy keresztény kifejezheti a hitét,más nem?Ez is érdekes hozzáállás...És én nem is vagyok ateista.

Meg én kértem: mutass egy olyan konkrét példát,ahol Jézus kimondottan azt mondja,hogy NINCS újra születés. Ilyet keresve sem találtam a Bibliában. Ami nincs kerek perec kimondva, (mármint,hogy nincs reinkarnáció) arra nem lehet azt mondani,hogy a Bibliával ellenkezik.

Minden kereszténynek csak ez az egy kifogása van,hogy a Bibliában nincs benne. Ez nem cáfolat. Én pl felfedeztem benne.Akkor hogy is van ez? 

Előzmény: Törölt nick (2665)