dividovi Creative Commons License 2011.02.13 0 0 42

Üdvözlet Mindenkinek!

vettem tavaly novemberben egy golf v-öt, a golf III helyett amit 6 évig nyúztam. eddig kötelező projektben voltam, felnit vettem gumival. most viszont jönnek azok a dolgok, amik engen vagy zavarnak, vagy csak simán szeretném megváltoztatni őket. remélem tudtok segíteni egy-két hasznos tippel.

nos itt is lenne egy rögtön: csak elől elektromos az ablak, de valahogy nem oké még az sem, ha leengedem és felhúzáskor a 2. kattanásig húzom a kapcsolót feltolja a motor kb. 3/4-ig az ablakot majd leengedi tottál és hiába húzom-nyomom-taszílom közben a kapcsolót, nem történik semmi, ő bizony leengedi. viszonylag gyorsan ki lehet így szellőztetni a kocsit ebben a kellemes -5 fokban... találkozott már ilyesmivel valaki?

másik: hogy kéreckedik le a karpit az ajtóról? már nézegettem alúl van 2 csavar, meg gondolom "klipszekkel" van rögzítve. vagy esetleg le kell szedni az ajtó kapaszkodóját, vagy valahol rejtett csavar? hangszórókat szeretném kicserélni (a gyári blaupunkt-ok úgy hallom nem tudták tartani az iramot előző gazdival és 6-ból 5-öt elhajtott)