Törölt nick Creative Commons License 2011.02.13 0 0 2596

Szèp kis tortènet ez is!Nem semmi,h mik vannak....

Egyèbkènt èn is felhivtam a Kozigazgatàsi Hatosàgot,gondoltam,hàtha lehet vmit intèzni ezzel a 2 birsàggal,hisz egy uton tortènt!

Ezt hallgassàtok: Egy holgyikèvel beszèltem,akinek miutàn megadtam az ugyszàmomat majdhogy nem kinevetett!Azt mondja,uram maga nagyon pekhes,ès sajnos nincs mit tenni,ki kell majd fizetnem mind a 2 csekket!Hozzàtette,hogy legkozelebb a 2 (fix) camera kozott menjek inkàbb 200km/h-val mert ha az elso foto utàn 10 perc alatt oda èrtem volna a 2.-hoz akkor a torvèny szerint nem buntethetnek meg 2X!

Ez vis vicces azèrt,nem?:)))

A parkolàsnàl is qrva nagyot szivtam.Pont azon a sarkon tudtam èn is megàllni ahol fel van szerelve az a kiba..ott tèrfigyelo...........

Egyèbkènt ezek az auto nagy mèrtèkben ràtesznek,h a rendorok kiszurnak minket!

pl.(ez szintèn az nap tortènt)Svàjci hatàr,szèpen lassan begurulok,termèszetesen mindenkit elengednek!Mire sorra kerulok màr szinte szaladnak kifelè az irodàbol,h àlljak fèlre!Kipakoltattak mint a szart,1oràt matattak!Pechemre az ulès alatti kis tàroloban(màr nem is tudtam,h ott van)benne maradt anno egy vipera!Nesze neked!100euro birsàg!

Aznap azon az 1 uton 100E HUF buntetèst kaptam!

Előzmény: A6_RoRo (2594)