mcelege Creative Commons License 2011.02.10 0 0 416

"Az még nem merült fel, hogy ez a vég esetleg a maszop vége lesz?"

Most hirtelen előre ugrok az időben. 2014. ogy. választások. A Szili féle ún. (C= keresztény) Szociális Únió baloldalosztó rész fenyegetheti, akár még az MSZMP utódpárt bejutási küszöbét is. Na de addig még nagyon sok előremutató dolgot is kell mondania, és nem ám csak bacctatni az egykori ufftársait, ahogyan most. A most megnövekedett közszereplési és megnyilatkozási lehetőségei, csak felhívás egy politikailag FIDESZ diktálta táncra. A Fletó-féle és a jelek szerint folytatódó MSZP fúrás-faragásra. Jobban tenné, ha kritika helyett, kicsit gondolkozna párhuzamosan a magyar baloldal jövőjéről is. Ez a legnehezebb kérdés. Olyan szinten el lett ez Fletófélék által sikkasztva, hogy már mindenki benyomult erre a területre. A FIDESZ, a KDNP és a Jobbik is. Most az LMP is próbálkozik. Szóval Katinkám, nem éppen irígylésre méltó a helyzeted. A hátszelet most megkaptad. Okosan kell vezetni a hajód, ha jó, ha nem jód. Meglátjuk. Egyelőre bontás van folyamatban. Lesz-e újjáépítés? Meglátjuk. 

Mindig is Szili volt messze legszinpatikusabb nekem az MSZP-ben, pedig én oszt kissé vérjobber vagyok. :-(( Mi az hogy jobber? Munkapárti? (Nagy-Brigantia) ;-))

Előzmény: ghoezeke mate (392)