Spirit1 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 2584

Azt tudod már sztem,hogy én miért hiszek a reinkarnációban,de én még nem jöttem rá,hogy te miért nem?

Lehet ott a félreértés,hogy úgy gondolod,hogy sokan a reinkarnáció mögé tudnak bújni,hogy minek térjek meg,lesz alkalmam majd egy másik életben,stb. De ez így hibás.

Amiben én hiszek ott a földi élet büntetés.Egy lélek (mielőtt leszületik) a gondolat sebességével tud szárnyalni,akinek a test egy börtön. Ahonnan a lélek jön (asztrál sík,szfrérák), ott tisztában vannak azzal,h a földre javulni kell lejönni, Jézust tanait kell követni,meg kell térni,különben ez az ördögi kör (az újra születés) sosem szűnik meg. Egy léleknek a földi élet szenvedés. Így nagy butaság az,ha vki azt mondja,hogy minek térjek meg,van lehetőségem újra születni. 

Persze Isten is húzott egy határvonalat,ahonnan majd nincs tovább,aki eddig nem tért meg,az megy szépen egy alsó szférában,(nevezzük pokolnak),ami a léleknek nagy kínszenvedés lesz,sokkal,de sokkal rosszabb,mint,a földi szenvedés,mert a lélek ott már rálát az igazságra és arra,hogy elfecsérelte a lehetőségeket a megtérésre. Ez a folyamat nagyon hosszú lesz,mire újra lehetőséget kap megszületni a Földön. Ebből a szemszögből a földi élet egy kegyelmi ajándék. Sokszor hangsúlyozom,hogy fontos a jelenlegi életben javulni,fejlődni,megtérni,Jézusban hinni,a szeretetet betölteni (már amennyire tőlünk telik) és a jelent kell megélni,mert nem biztos a jövője sem fiatalnak,sem öregnek.Gondolataink,tetteink során fognak minket elítélni odafent.

Nekem nem célom újra leszületni ide,remélem,h nem fogok,szeretnék itt annyira megjavulni- ha már kaptam ezt a lehetőséget- hogy a reinkarnáció,az anyag vonzása már ne legyen számomra kérdés.Ne érintsen többet.

Lehet,hogy hülyeségnek gondolod...Mégis a reinkarnáció az egyik olyan dolog,ami nagy mértékben fordított Isten és Jézus felé.A megtérés felé.

Előzmény: Törölt nick (2518)