Gyurica úr Creative Commons License 2011.02.09 0 0 21046

szabadpiac válasz | 2011.02.09 19:53:55 © (21045)

Jól megmondtad ezeknek a senkiháziaknak.

Előzmény: Gyurica úr (21042)

Nem használom a „senkiházi” kifejezést. Főként azért, mert ez a szó nem jelent semmit, illetve ha jelent is „valamit”, akkor az a jelentés a legviszolyogtatóbb toposzok közé tartozik: „senkiházi”, „hazátlan”, „nemzetietlen” stb.

A következőt mondtam: nevezhet engem valaki „szarházi antiszemitának”, nevezhet „mocsoknak, elmebeteg garázdának”, mondhatja azt is, hogy nekem „már nem áll föl” stb. – nem érdekel (értsd: nem veszem a lelkemre); ha nem vonja vissza ezeket a minősítéseket – az sem érdekel; ha (esetleg) visszavonja, még kevésbé érdekel, ugyanis aki egyszer kimondta rólam, hogy „antiszemita”, „elmebeteg” stb., az az ember, amíg élek, antiszemitának, elmebetegnek fog tartani, akár akarja, akár nem. Ezt tudniillik én döntöm el, és én nem tűröm, hogy olyanok dörgölőddzenek hozzám, akik antiszemitának, illetve elmebetegnek tartanak. Általában sem tűröm a dörgölődzést, míg ily gyomorforgató módon végképp nem:

Pandacsökhy válasz | 2011.02.04 12:07:50 © (20975)

Akkor csináljuk azt, hogy te nézed amikor velem izzik, én pedig nézem amikor veled izzik.

Még csak Esztert kellene megkérdezni, de  meggyõzõdésem, hogy aligha tudna nekünk ellenállni.

Két virtigli magyar hím, mindkettõ diplomás, testileg kínosan tiszták,  és 40-en aluliak.

Előzmény: Állományjavító (20974)

Állományjavító válasz | 2011.02.04 12:25:23 © (20976)

Miért hagytad ki a jóból Gyurica urat?

Előzmény: Pandacsökhy (20975)

Ismétlem: nem azt mondtam, hogy senkiháziak, azt mondtam: ezek az emberek, ha „izzani” akarnak, „izzanak” egymással! Ott vannak egymásnak, vagyishogy semmi közük hozzám, nekem nincs közöm hozzájuk. Mégpedig olyannyira nincs, hogy ezentúl ezekkel a nickekkel egyáltalán nem foglalkozom.

Én itt egy államelnök-önjelölt (Babarczy) és egy ex-államelnök (Göncz Árpád) írói munkásságát, intellektuális tevékenységét igyekszem majd összehasonlítani, hogy azáltal megállapíthassuk, melyik az értelmesebb, intelligensebb, hozzáértőbb, kompetensebb közéleti szereplő.