De, láttam a linket, sőt, már mielőtt belinkelted olvastam, és még több hasonlót is.
Az a véleményem, ha elvárjuk a kutatóktól (főleg a magukat szkeptikusnak nevezők nagyon szigorúan elvárják), hogy betartsák a tudományos kutatások írott meg íratlan szabályait, akkor nem kellene ezekről megfeledkezni ilyenkor se. Könnyen lehet, hogy Montagnier kérdéses cikke sok sebből vérzik, de ennek eldöntésére és kimondására megvannak a tudományon belüli utak/szabályok.
Szóval, ha nem egy blogról idéznél, hanem valami ellenőrzött folyóiratból, az komolyabban esne a latba. Megnéztem a Web of Scince-en, eddig 8 hivatkozás van rá. 4-en homeosok, üdvözlik. Van 1 Nature tudósítás a balhéról, korábban belinkelted, és van 3, ami új eredményként idézi, különösebb fennakadás nélkül. Széjjelszedést egyelőre nem láttam.
(Amúgy, van skála az ábrákon, csak szarul látszik - valszeg Print Screen-nel csinálták :) - , de az első ilyen ábra feliratában szerepel, hogy melyik tengelyen mi van)
(És tisztázzuk, nem a Montagnier-cikket védem, fogalmam sincs mennyit ér, a lekezelő, áltudományosozó origo cikket kritizáltam, amit bemásoltál.)