butger
2011.02.09
|
|
0 0
922
|
Kedves Lakótársak! Már régóta nem volt időm olvasni a fórumot, most vettem a fáradtságot és végig olvastam. Sajnos olyan információk is kitudódnak, amiknek nem lenne szabad, főleg ha egy idegen, vagy esetleg egy leendő "veszélyforrás" is olvassa a fórumot. Nagyon sok ötletet adunk a leendő "tolvajoknak", sajnos! :(
Szerintem a sokkal jobban tennénk, hogyha ezt a fórumot megszüntetnénk/törölnénk és a közös képviselet honlapján keresztül fórumoznánk. Elméletileg mindenki megkapta a belépési nevét és jelszavát. Ott sokkal biztonságosabban, sokkal több mindent megtudnánk osztani egymással!
A másik nagy problémám, hogy a D lépcsőház második emeletén a fiatal fiúcskák, akik feltehetőleg albérlők mostanság elég gyakran tartanak bulit. Érdekes mindig csak este 10 után hangosodnak fel és valamikor elég sokáig elhangoskodnak. Engem személy szerint nagyon zavar, másokat nem? Nem lehetne valahogy közösen fellépni ellenük? Én minden egyes alkalommal szólok nekik kisebb-nagyobb eredménnyel. Tegnap már elfogyott a türelmem. Legközelebb tuti kihívom rájuk a rendőrséget, hátha abból már tanulnak! |
|