ösztöke Creative Commons License 2011.02.08 0 0 2460

Rém Katolikus koma!

Szerintem leszokhatnál arról, hogy mások magánéletébe tolakodsz, piszkálódsz, szemétkedsz, aljas módon tisztességtelekeksz! Mi közöd neked Nemo tanulmányihoz, olvasmányaihoz? Szerintem, szemtől-szembe ilyet nem engednél meg magadnak (bár ki tudja, még ebben sem vagyok biztos), de itt véd téged az internet adta névtelenség, a sötétség, és jól ki is használod, hogy azt tehetsz amit akarsz, következmény nélkül. Szégyellhetnéd magad! Erre neked semmi alapod: Ki is vagy te? Szállj csak magadba (érdemes lenne kicsit moderálnod magad, pl. amit Jakab is mondott egy két dolgot a szájról, hogy azt megfékezni nem lehet, hát a tiéd valóban fékezhetetlen, nem hallgatsz te se Istenre, se emberre, se írásra), ez egy fórum, ahol vitázni szoktak, te viszont nemhogy nem vitázol, hanem aljas és tisztességtelen módon "véded" (valójában égeted) a csapatot, a fradi drukkereket megszégyenítő módszerességgel próbálsz náladnál ezerszer tisztességesebb névvel és arccal rendelkező fórumtársakon fogásokat találni. Nem megy ez neked. Mindezt úgy teszed, hogy magadból nem mutatsz semmit, amit meg mutatsz az gyalázat, a megfékezhetetlen száj, ez látszik belőled. Csak sötétből lődözöl, névtelenül, arc nélkül. Kilóg a lóláb. Gyere csak ki a világosságra, barátom! Tudod, aki a világosságot cselekszik, az kijön a világosságra, hogy látható legyen, ki is ő, és hogy amit tesz, azt Istenben teszi. Ellenben az alvók éjjel alszanak, a részegeskedők éjjel részegednek le. Ez is nyilvánvaló. Amúgy a fogásaid kb. olyan szinten vannak mint a Móniak show... rossz helyen jársz, rossz helyre tévedtél: Ez nem kocsma, se lelátó, hogy szabadon köpködhetnél másokra, úgy hogy senki nem szól rád (Itt bizony állnod, kell, hogy szólnak rád, többen is, és jól teszik, ha nem hagynak elburjánzani, hanem elszeparálnak, betesznek a kerülendők kategóriájába), rossz lóra tettél... Itt rád fognak szólni, pirongatni fognak. Elmondanám, hogy a fórumon van egy természetes folyamat, kb olyan mint az emberi testben, ami kiszelektálja a hozzád hasonló híg alakokat, mint ahogy a test is a kódokozókat (pl. manapság már a nálad talán kicsit normálisabb Tafkó trollnick is teljesen elszeparálódott). Ha kidobni nem tudja, legalább elszeparálja, ilyet tesz egy két szerv is a mérgekkel.

Persze visszatartani nem fog, amit írok, ezért mondom továbbra is: Tedd csak, ami tenned kell (az Úr sem tartotta vissza sátánt, se júdást stb.), legalább látszik, aminek látszania kell, legalább megjelölhető, megmutatható, hogy mi a sötét, mi telik egy hozzád hasonló rémtől. Szóval állatorvosi lónak alkalmas vagy, hiszen lehet mutogatni, rettenteni veled, hogy mit nem szabad, mi az ami gonosz, (Isten igéjében is van hasonló, pl. a gonoszokról a zsoltárokban, az Istenfélők még ebből is tanulnak, így belőled is), mi az amitől, óvakodni kell, és hogy hova vezet a vakbuzgó vallásosdi, amikor vak vezet világtalant. Igen, Krisztust is az ilyen hozzád hasonló vallásos indulatú üldözők ölték meg, Pál is hasonló cipőben járt Saulus korában, akik saját lelkiismeretüket tapossák, összeszorított foggal rárohannak az igazakra. Hát érdemes megnézni, mire jutnak a végén, Istennek nem kedvesek az egyszer biztos, sőt minden embernek ellenségei. Amúgy én imádkozni is szoktam az én Istenemhez, hogy ami sötét legyen még sötétebb, és ami világos még világosabb, és hát van Isten, és van meghallgatás, Isten természetfeletti, illik hozzá, hogy adjon természetfelettit övéinek, és én ezért hálákat szoktam adni. Szóval bizonyos értelemben jó is, ami történik, mint ahogy Júdás cselekedetével is betöltötte az Írást. (az már más kérdés: kinek jó) Szóval tedd csak, amit tenned kell, hamar..., töltsd csak be atyáid (pl.: amit az inkvizíció e-világgal karöltve tett) mértékét egészen, színültig, juss csak el a teljességig, a tettlegességig te is, mint azok. Ha sok ilyen hozzád hasonló lesz, bizonyára közel jött Krisztus eljövetele, (és az igazak feltámadása), aki megítél mindenkit cselekedetei szerint. Ugyanis mindnyájan Krisztus ítélőszéke elé állunk, hogy kinek kinek megadja jutalmát. Én ezt várom, ezt siettetem, veled kapcsolatban is.

Csá

Előzmény: R.Katolikus (2459)