zsebi41 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3243

mindig ilyenkor szoktam elvetni, amióta itthon vagyok és tudok velük babrálni, most a fűtőtesten vannak a dolgozó szoba ablaka alatt, ahol a fűtőtest nem üzemel, ahogy a kinti hőfok felmegy kb. 15 fokra a kinti széles ablakpárkányon akkor már kint lesznek ahol 1 óra 1/2 kettőig napot kapnak és szélvédett helyen vannak. Ezután jön a terasz  ahol éjszakáznak, ha kell agrofólia takarás alatt, reggeltől meg kint vannak a szabadban.

Ez annak aki dolgozni megy nem járható út.

Valóban csak magas termetű u.n. folytonnövő fajtákat ültetek, aminek jó része nem magyar mag Kanadából kaptam és sajnos hibridek, úgy, hogy magszedésre nem alkalmassak.

az itthoniakból ültetek féldetermináltat de azt is felkötözöm ilyen az ACE, jónak tartom a következőket amit itthon vettem:

Sherry Goldkrone,Eskor,Cherola, Kecskeméti 3, és jubileum,Harzfeuer, Lugas,

Sok paradicsomot aszalok, és sokat eszünk u.n. lassú sütéssel készítve, ehhez csak a lukullusz típusuak megfelelők. Ezekhez a magot kaptam, olyan valakitől aki nagyban termeszti ezt a fajtát ami a képen van annak a neve birge-burlat, persze csak ha aki adta jól mondta, meg kaptam ZFV 732Harzfeuer

Sweet

Tavaly volt és még idén is lesz egy kanadai Sweet 100 ilyennel még nem találkoztam, méltó a nevére, nagyon apróés édes. Elhatároztam, hogy annak ellenére, hogy hibrid szedek magot és majd meglátom mi lesz belőle.

Teszek fel róla képet, de még azon épp csak elkezdett érni ennek nem lett semmi baja és amig lenem fagyott virágzott és termett

Előzmény: cakpak (3241)