inmi Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3880

Kedves Lolly, a mi fundink egy haláli nyugodt pasi, saját macskával remekül megvan, idegent viszont.... olvasd csak 10 perce történt:)

Kimentem a kertbe a kutyákkal, barom macska (valakié a sok szomszéd közül) itt húzott át, a 70 kilás fundi utána, a terrier későn kapcsolt, de aztán az is utána. Mire beértem őket, a fundi már üvöltött, a macska menekülés helyett őt szabta, a terriernek volt annyi esze, hogy csak bele-bele kóstolt a macskába, azonnal hátra is táncolt tőle. Egy karóval tudtam féken tartani a macskát a támadástól, a fundit annak grabancán rázva tartottam vissza a 70 kiláját, a terriernek meg megígértem, hogy felrúgom, ha bele mer kapni a macskába (több kezem nem volt). 10 másodperc patt helyzet után a macska VÉGRE felkúszott a kerítésen....elengedtem a kutyát, majd beparancsoltam őket. A hülye fundi boldogan, faroklengetve rohant előttem befelé, majd az udvaron szembefordult velem, HOGY LÁTTAD??? Láttad, hogy megcsupáltam az ősellenséget??? Közben nyalogatta a vérző orrát.. hülye....

Én nem aggódom, mert a francnak jön erre idegen macska, mikor nem egyszer meg lettek már kergetve???

Saját macskával türelmesen össze kellett szoktatnom, időbe került. Volt időszak, amikor a cicánk a tetőkön közlekedett kajáért, meg a kertben csövezett.. aztán nem hagytam magunkat:)

Előzmény: -Lolly- (3879)