szia, köszönöm a választ:)
igen, én is ettől tartottam, hogy nagy az esélye a kihasználásnak, hiszen kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk...
épp ezért, én előre feltettem a konkrét kérdéseimet--nem is tetszett a nizzai anyának.
véleményem szerint túl magasak voltak az elvárásai. és ezt nekem semennyivel se tudná megfizetni, nemhogy annyiért dolgozzak neki, amennyit felajánlott..az ő elképzelése-elvárása az, hogy a heti 5x12óra mellett még hétvégén is számíthasson az au pairre! egy oylan országban, ahola kötelező munkaidő heti 25-35óra, tudtommal...hát, kérdeztem én, hogy a hétvégéért talán kaphatnék-e egy hétköznap szabad délutánt, stb. de ez neki nem tetszett., ja, meg az egy év alatt 3x hazajönnék 1-1- hétre: de ez sem működik nála. nem tudom, kit fog találni ennyiért, ilyen igényekkel...de, sok szerencsét kívántam neki hozzá.
én viszont továbbra is munkát keresek...:)
ha tud valaki valamit, akkor írjon! :)
/ui: az én szakmai véleményem az, hogy nem is lehet felelősségteljes munkát elvárni ilyen kizsigerelés mellett...márpedig, ha egy au pair vagy bábiszitter elvét valamit, amiből a gyereknek baja lehet, nincs az az ügyvéd, aki kihozná a sittről..szóval, én nem vállalok be akármit. pont azétz, mert gyerekápoló vagyok, és tudom, mi a felelősség egy emebréletért..már egy anyaszerep, és más a más gyerekére vigyázni!, na, üdv.../
Emita