Az nagyon ütős lesz... :)
20000km/50nap = 400 km/nap. De gondolom, hogy már utána számoltál. A drz ülése egy iszonyat. Amikor hosszabb túrákra használtam én is átszereltem egy nagyobb, szélesebb ülésre - de még így sem az igazi. A legtöbb, amit egy nap megtettem vele az 998km volt.
Szeged-Mátészalka-Őriszentpéter az ország legeldugottabb, legalsóbbrendű útjain... Reggel 5 körül indultam és este 9-re értem célbe. Másnap egyfenékkel lehúztam az Őriszeintpéter-Szeged távot és utána már nem nagyon volt kedvem motorozni. :))
Aztán megcsináltam drz-vel az országkerülőt 48 órás teljesítmény túrát - itt 32 óra alatt (ez tartalmazott egy 6 órás alvást is) 2100 km. Ezt is elégé eldugott utakon - lényegében az országhatárhoz legközelebb esőkön tettük meg - aztán egy hónapig olyan ínhüvely gyúladásom volt, hogy alig tudtam motorozni...
Ezek voltak onroad.
Egy nagy afrikajáróval egyszer tartottunk egy itthoni kis terep bemelegítőtt, mert ő drz-vel tervezte a következő afikai útját... ekkor Dabas-ról kisebb kerülőkkel, de full ismert offroad utakon jöttün le Szegedre. Reggel 7-kor indulutnk... embertelen tempóban nyomtuk végig, alig pihentünk (egy hátsó defekt volt - de az is max. 20 perc...) és este 6 után értünk le... 420 km...
Ezekkel csak arra akartam rávilágítani, hogy a drz rugózása, rezgéscsillapítása, ülés kényelme, szélvédelme, terhelhetősége miatt nagyon nagy fába állt bele az a bizonyos fejsze. ;) De én neked szúrkolok! :))