R.Katolikus Creative Commons License 2011.02.07 0 0 2437

"az ellentétét csinálja a katolikus egyház annak,amit tanít.

A pápa szegény?A papok azok?"

Igen szegények, ahhoz képest, hogy diplomások és még vasárnap is dolgoznak, se szabad Húsvétjuk, se Karácsonyok, se ünnepnapjuk, nem keresnek többet mint egy pedagógus, akiknek mindezek megvannak + 3 hónap fizett szabadság nyáron + tavaszi + téli szünet. Ráadásul a pedegógusoknál 1 óra csak 45 perc:-)

Nézd csak nemot, állandóan itt nyafog tanár létére, elmondása szerint dolgozik, mit dolgozik, bent van heti 24 órát, abból is 20-at itt a fórumon:-) Közben meg annyi sütnivalója sincs, hogy összerakjon egy gépet:-) Miközben elküdték rendszergazdi tanfolyamra, csak mivel nem értett belőle semmit így már az első nap első szünetében megszökött:-)

"Ha egy papnak meggyónod a bűnöd,akkor szted máris nem vagy bűnös?"

Először nem egy papnak, hanem egy felszentelt papnak, akinek Jézus átadta az oldás és kötés hatalmát.

A gyónást bűnbánatnak kell megelőzni és szigorú feltételei vannak. Ha komolyan érdekel beszélhetünk róla, de hacsak fröcsögsz, fölösbe nem túráztatom magam rajta:-)

"Megbocsátás?Gyakorlod?Te még tisztességesen sem tudsz beszélni,ha vkinek ellentétes a véleménye a tiéddel:)"

A megbocsájtás nem arról szól, hogy osztozok a sületlenségeidben vagy azokat jováhagyom:-)

Fogalomzavarba szenvedsz vénlányka!

"Van Örök pokol?Ezzel riogatják a szerencsétleneket"

Nem riogatás, hanem valóság.

A pokol tagadása csakis a  sátán érdeke és az ő módszere is. Ahogy saját maga létezését tagadja, úgy a pokolét is.

Józan esző bölcsisek is képesek felfogni (te vajon miért nem), hogyha létezik isten akkor a sátán is. Ha van Menny akkor pokol is.

"Én is katolikus vagyok,csak nem követem a hülyeségeiket:))"

Te legfeljebb katolikusnak születtél/mondtak, hogy ne legyél zabi lyány a szomszédok szemében. de magához a hithez semmi közöd, ahogyan Istenhez sem. Életpályád tipikus, elhagyott egyház, majd szektákban való vándorlás, most meg olyan sületlen Istenképed van, amin még egy 3 éves is csak röhög. Nemcsak szektákban buktál, de magánzóként is. Ezzel lelkületeddel szabad utad van a pokol felé, majd akkor tagadd a létezését, ha ott találod magad egy szépnek induló nap hajnalán.

"mennyire tudsz te emberséges maradni mindenféle körülmények között.Hiszen te vagy a nagy katolikus.Mutass példát!Mert eddig csak azt láttam annak,hogy milyen egy nem jó katolikus."

Sokat bambulsz a VV4 előtt!

Azt meg már mondtam, hogy a hamisságodban nem fogok sem osztozni, sem jóváhagyni. Sőt, még szeretni sem fogom, mert az sátáni! Sátáni tanokat és elméleteket pedig még a keresztényi szeretettel való zsarolás ellenében sem fogom dédelgetni, csakis gunyolni és ellene mondani nekik.

Vajon ezt érted e, aligha:

18Ha azt mondom a gonosznak: Meghalsz, s te nem figyelmezteted, nem beszélsz neki, hogy letérítsd a gonoszt gonosz útjáról, hogy így életben maradjon, a gonosz meghal a bűne miatt, de vérét tőled kérem számon. 19Ha azonban figyelmezteted a gonoszt, és mégsem szakít gonoszságával és gonosz útjával, akkor meghal a bűne miatt, te ellenben megmented életedet. 20Ha az igaz eltér igazságától és gonoszságot művel, és én csapdát állítok elé, úgyhogy meghal, akkor mivel nem figyelmeztetted, meghal a bűne miatt - az igazság, amelyet tettekre váltott, nem számít be neki -, de a vérét tőled kérem számon. 21Ha azonban figyelmezteted az igazat, hogy ne vétkezzék, és nem is vétkezik, akkor életben marad, mert figyelmeztetted, s te is megmented életedet."  Ez 3,18-21

Előzmény: Spirit1 (2432)