Kend lefelejtette, mit írtam én a kendtől véres rongyként lobogtatott mondatom előtt és után. Először azt idéztem kendtől: "Néma csak akkor ha Jézus mellett kellene szólnod....... bezzeg ha ellene, olyan a szád mint bécsi kapú." - És erre írtam válaszul: "Kend nem Jézus, és a r.k. dogmatika sem az. Az utóbbi ellen érdemes alaposan harcolni, de kend az első bíráló érintésre összeroskad" stb. Tehát nem azt állítottam, hogy kend Jézusnak tekinti magát, hanem tisztáztam: a kend és a r.k. dogmatika elleni támadásaim nem Jézus elleni támadások.
"egyetlen témában sem mersz velem vitába szállni" - Sok témában rávertem kendre ténybeli tévedését, pl. a prot. házasságok állítólagos érvénytelensége tárgyában. A rólam szóló hebehurgya hazugságai ügyében szintén kend volt, aki padlót fogott, pl. mikor azt hazudta a számba, hogy soha nem olvastam irodalmat.
"Ami magát Jézust illeti, te Őt soha megnem vallottad, nincs Róla személyes bizonyságod, sem tanuságtételed" - Akkor uccu, olvassék kend mélyebbre a fórumon.
"luther démonról igen hiányosak az információid, ráadásul azok is egyoldalúak, olyan szektás forrású, jó alaposan átköltve" - Ez a bizonyítatlan blabla feltétlenül szükséges a kend önmegnyugtatásához. De mi másra jó? Az igazsághoz szemernyi köze sincsen. Lutherről kend állított olyat: 1600-ban vallotta Mária mennybemenetelét. Tekintve, hogy 1546-ban meghalt, ezt akkor már nem tehette. És mint kimutattam, 1532-től fogva már nem is tette.