Hogy mit írtam róla?Úgy látszik nem tudsz olvasni.Azt,hogy az ellentétét csinálja a katolikus egyház annak,amit tanít.
És a fele nem Jézusi tanítás,hanem,amit az önös érdekükben hoztak. Szegénység?A pápa szegény?A papok azok?Vagy:
Ha egy papnak meggyónod a bűnöd,akkor szted máris nem vagy bűnös?Egy ember feloldozhat a bűnöd alól?Nem,csak Isten.
Megbocsátás?Gyakorlod?Te még tisztességesen sem tudsz beszélni,ha vkinek ellentétes a véleménye a tiéddel:)Pedig te vagy a NAGY katolikus.Mutasd milyennek kell lennie egy IGAZI hívőnek!Mert nem olyannak,amilyen te vagy:)
Van Örök pokol?Ezzel riogatják a szerencsétleneket,amikor nincs is.Ha te ennek az egyháznak a tagja vagy ám legyen.Nem az én bajom.
Tucatnyi érvet hoztam,csak hát vmiért olvasási nehézségeid vannak:)
Bukott jehovista?:)))Meg "keresztény se vagy"?Milyen okos vagy!!:))Én is szeretnék ilyen "okos" lenni és ítélni!Az nagyon megy neked!Másokat elítélgetsz,meg véleményt alkotsz,te,a katolikus,amikor meg van mondva,hogy Ne ítélj,hogy ne ítéltess?
És mennyire NEM ismersz:) Én is katolikus vagyok,csak nem követem a hülyeségeiket:)) OOps:))
Linkelj be arról vmit,hogy "eljátszottam a felebaráti szeretetet" kérlek!Mellesleg te vagy a nagy hithű katolikus,neked kell (ene) MINDEN körülmények között gyakorolnod a szeresd ellenségeidet,de hát a szívedben sehol sem vagy igazi hívő,csak egy támadó kis emberke,aki nagyon kapálózik a maga igazáért,sérteget,de mást se tud írni.Mondjuk lepattan rólam:)
Ja,hogy templomba járkálsz,elmondod a Miatyánkat,meg az Üdvözlégy Máriát és azt hiszed,hogy Isten felé ezzel le is van tudva?Nagy tévedés.Élj úgy,ahogy azt tényleg kell egy Isten hívőnek,elsőnek talán kezdhetnéd azzal,hogy ffi létedre úriember próbálsz maradni.Tudom,hogy nehéz!:)
7 milliárd emberből csak 2milliárd katolikus.Maradt még 5 milliárd.:)
Szőke vagyok?Mióta?Azóta,hogy te azt mondtad?:)) Vagy talán láttál?Ebben is tévedsz,mert nem vagyok szőke:))
Én szeretnék sok sikert kívánni ahhoz,hogy magadba nézz,hogy milyen vagy más emberekkel.Azokkal könnyű édes,aranyosnak lenni,aki veled egyet ért.A kihívás nem ebben van.Hanem abban,hogy mennyire tudsz te emberséges maradni mindenféle körülmények között.Hiszen te vagy a nagy katolikus.Mutass példát!Mert eddig csak azt láttam annak,hogy milyen egy nem jó katolikus.