Te zagyva troll, már megint, mint soha, semmi másra nem voltál képes, mint az egyetlen szánalmas procedúrád újabb értelmetlen körébe kezdeni, mint egy kiürült, egy rúgásra bepöccenthető, fáradt, erkölcsileg avult automata...
Hogy te nem azt mondtad, amit mondanak, hogy mondtál, mintha ennek, ha igaz volna is, volna döntő jelentősége. Az egész itt látható életműved erre a tökéletesen ostoba, tudatlan toposzra épül...mintha a nyelvi jel nem az értelmezés és dekódolás és asszociálódás útján hatna az olvasóban, szabadon, hanem a közlő valamiféle örök tuljadont szerezne a szavai inetrpretálása fölött... és ennek a birtokában egzecíroztathatná kedvére azokat, akik még hajlandóak lehajolni hozzá...
Meg presze megint, sokadszorra, tényszerűen sem igaz, amit kiköpsz magadból.
A nőnek azon testrészével, amelyet nem pertraktál, nyilvánosan nem foglalkozunk.
Ez, ép nyelvérzékű embernek természetesen általános érvényre igényt tartó ítélet, általános alannyal, amennyiben nem jelöli meg pontosan a kört, amelyre a többes szám vonatkozik, és nem "hanem azt mondtam, hogy az én ízlésem szerint (tehát másnak miért ne szabadna, miért ne lehetne, ha tilthatnám, se tenném!!!), szóval szerintem nem illendő, nem üdvös, illetve nem férfias."
Már persze ismét eltekintve, mennyi mindentől el kell tekinteni, ha a méteres ömlenyek közül akár egyetlen szerecsétlen, értelmetlen, vagy értelmezhetetlen, vagy hamis állítások körül forgó mondatodat kiemeli az ember, csipesszel, vegyvédelmi kesztyűben...
Ki az a hülye, aki elhinné, hogy ha a seggről lehet beszélni, akkor a seggel egyazonos fotón látható feszülő combívről ne lehetne, ki az, aki elhiszi, hogy egy figura, aki évek óta azon siránkozik, hogy Eszter kifejezte részvétét aqz általa undorítóan pertraktált és körbeírt tényről, hogy nem áll fel neki, az bármiféle releváns véleménnyel bírhat a férfiasságról...
Na, eredj, sírd tele a netet vagy a budit azzal, megint, hogy a liberálisok gyűlölnek téged, mert a lételemük a gyűlölködés, mint valami szélsőjobb szennylap lumpenproli levelezői, vagy hogy kiragadták az értelmetlen mondataidat a textusból és megpróbáltak értelmet adni nekik, mileőtt visszalökték volna a hányadékszagú árokba, az eldőlt bicikli alá, ahonnan előszivárognak...