khm....
baj, hogy Szilit jobban a baloldali értékek képviselőjének tekintjük, mint Gyurcsányt?
nos, egyetlen kérdésem lesz ezzel kapcsolatban: nevezd meg, teszem azt Gyurcsány miben képviselte a baloldali értékeket!
és mivel kettőjük között ( a táborok között) kenyéretörésre került sor, hát pont nem Szili lett hűtlen a baloldalisághoz érzésem szerint!:-)
szóval ki árult el kit? El tudtak képzelni, hogy Szilinek teszem azt mit jelentett 2006? És el tudod képzelni, hogy milyen gáz az, hogy nem szólhatsz, nem támadhatod azt a pártot, ami neked okoz szégyent?
hát én el tudom képzelni, mert ha Fidesz tag lennék és Orbánék orbitális gazságot tennének,hát úgy érezném engem árultak el, Nekem okoztak szégyent! És nem szólhatnék, nem léphetnék ki,mert akkor a fidesz fanoknak én lennék a fekete sgű??????
bizony így lenne! és akkor most legyetek szívesek Szilivel kapcsolatban is ezt végigzongorázni! Főként onnantól, hogy tegyétek fel magatoknak a kérdést: Ha a szocik elkövetnek egy bűnt, akkor még szavazóként is nem szívjátok a fogatokat? nem anyáztok belülről, hogy szégyent hozott rátok a pártotok és így titeket éget?
( bocsi, nem személyesen neked szól, mivel nemtom ki szavazótáborát erősíted, hanem úgy a szilit most támadóknak általánosságban)