Már értem, miért nem jársz koncertre! Innen nézve valóban felháborító, hogy ezek a szutyok előadók képesek a saját számaikat rossz sorrendben előadni! :-)
Borzalmas belegondolni, mit érezhetsz, ha valaki a jelenlétedben bekapcsolja a rádiót, az a sok szám, teljesen össsze-vissza...! :-(
Kiállításra is csak akkor jársz, ha ott van az adott festő életművének összes képe (papír-ceruzás tanulmányokkal együtt!) a múzeumban, a megfelelő sorrendben kiaggatva? Mondjuk nyilván úgyse maradhat sok időd képnézegetésre, ha kénytelen vagy minimum egy 20 perces maxit végighallgatni, akárhányszor csak eszedbe jut, hogy most úgy meghallgatnál egy 3 perces számot. :-)
Na csak azért engedek meg magamnak ilyen sértően szarkasztikus poénkodást (ELNÉZÉST), mert nekem is voltak ilyen irányú kényszereim tizenévesen, de én csak addig mentem el, hogy rühelltem, ha egy számot nem hallgathattam végig, hanem félúton ki kellett kapcsolni. De engem már ebből is viszonylag rég kigyógyítottak, és mondhatom, tényleg tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.