laci4072 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 3826

,,Tisztelt" Sleisz Anna !!

Én eddig nem olvastam a fórumot, de valaki volt szíves felhívni a figyelmem arra hogy itt pocskondiázzák,mocskolják a páromat és a tőle való kutyát .

Tisztázzunk valamit, a kutya hobby célra lett véve nem tenyésztésre. Erre amint lehetősége volt már fedeztette is befele . Nem tudom mennyi kiskutya született, nem is érdekel.De amint hallottam kint a KUTYAHÁZBAN  születtek meg. Gondolom meg is fáztak stb.Nem Önt sajnálom hanem a kis magatehetetlen ujszülötteket !!

Amit tudok az az hogy amint jelezte Kerekes László fele hogy hiperaktív,kezelhetetlen stb Léda,Ő felajánlotta hogy visszaveszi a kutyát.Ön NEM adta vissza !

Az alomtestvére itt van tőlünk nem messze,/Mindszenten,Huszka Gábornál / Ő maximálisan meg van vele elégedve,gyönyörű kutya lett belőle.

Érdekes lenne ha öröklött lenne nála a hiperaktivitás, ugyanis mindkét szülője nyugodt,kezelhető.A DOWN KÓROS gyermekünk /15 éves/ foglalkozik velük. 1 kutyával foglalkozni kell minden nap,nem csak elmenni mellette és megsímogatni,enni-inni adni vele !! Wendi /Léda anyja / 1,5 éves lánya itt él velünk,Ő mért nem hiperaktív?? A másik testvére pedig Békésen van, Ő is nyugodt kutya.

Akkor hol ,kiben van a hiba??

Minden kutyánk nyugodt természetű,olyannyira hogy behordjuk a fogyatékos gyermekek közé őket, rendszeresen hívnak bennünket különböző gyerekekkel kapcsolatos rendezvényekre.Húzhatják-nyúzhatják őket a parányi gyerekek.

Wendi 2 hete élet halál között volt, 5 élő kiskutya után jött 1 halott, 1-et én húztam ki belőle a többit nem bírta megszülni. Császározás lett a vége,illetve hullamérgezés.A doktor úr utólag bevallotta 5% ot adott a kutyának a túlélésre. Műtét után itthon ment  az infúzió neki,napokig kijárt a doki oltani.Éjjel a konyhakövön feküdtem mellette, 5 milis fecskendővel nyomtam bele a szőlőcukros teát, a béres cseppet, az ezüst kolloidot,a mézet kiskanállal csurgattam a szájába stb. Mindezt 15 percenként.  DE A KUTYA ÉL !!!!!!!!!!! EZ A LÉNYEG !!

25 ezerbe került a műtét+ ehhez jön még a gyógyszer,a kezelés stb.

Itt se kapnak szuper prémium tápot / bár most éppen JOSERÁT/ a kutyák, és nem esznek ezüstkanállal,aranyszegélyes tálból,de megvan mindenük.

Most épp a nappalimban van Léda 8 kicsivel, Wendi a konyhámban fekszik kinyúlva, illetve 1 berni szukám a gyerekszobában szoptatja Wendi életben maradt 3 babáját.

Érdekes mód ,itt 1 hiperaktív kutya sincs.

Nálunk velük kezdődik a nap, velük fejeződik be.Legyen a kutya kint vagy bent, teljesen mindegy.

Ha olyan ,,szar" tenyésztő illetve szaporító vagy akárkik lennénk mint ahogy írja, akkor mért hoznak hozzánk Szerbiából vagy éppen más városokból hozzánk fundikat fedeztetni? Vagy éppen Írországba húsvétkor visznek tőlünk kutyát. Vajon miért is??

nem név nélkül illetve nem Laci nevében írok, vállalom a nevem:MÉNESI ERIKA