dx22 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 1914

Reggel indulásnál mintha nehezebben találta volna meg az irányt, eddig mindig a kapunyitásra várva már irányban került (igaz ma kissé felhős idő volt), ma pedig kb 1 perc után talált rá magára, sőt a kocsi irányát se mutatta helyesen. Mikor anno a készüléket vettem, akkor ugyanez a jelenség megvolt, gondolom amíg a kocsi be nem állítja magának az előre irányt, ... Mikor minden összejött, onnantól ment minden rendesen, és ami a lényeg működik a sebességkorlát megjelenítés (bár a vasúti átjárón is 50-es jelzés maradt meg :))

Kihangosítom csupán egy egyszerű Nokia kihangosítóm van, azzal tökéletesen működik, amire nekem kell, arra megfelel ez is.

Kíváncsi vagyok még miket tudok majd elővarázsolni az újabb szoftverrel.

Amire ellenben számoltam, azaz az idegen fórumokon arról regélnek, hogy az 1100 előtti szoftverek frissítésénél minden adat elveszik a merevlemezről, az nálam a 0764-es szoftverről történő frissítés során nem jött elő, minden adat megmaradt, a térkép is a saját már megadott POI-okkal, így nem kellett utólagosan semmit se visszaállítanom.

Kérdésem ismét felmerült, hogy saját POI-okat hogyan lehet tömegesen feldolgozni, erre azért várnék jótanácsokat a fórumozóktól.

Előzmény: pberencz (1913)