Rozamaria Creative Commons License 2011.02.03 0 0 3816

Szia Én csak kiváncsiságból kukkantottam be, lehet hogy nem kelett volna. Már bocsi de a kutya ugat, a macska nyávog, az aranyhal meg úszik. Ha a kedves szomszédod panelba lakna és a lift zajától nem tudna aludni akkor is reklamálna, vagy akkor eszébe sem jutna. A kertes házak sajátossága hogy vannak kutyák és bármennyire felfoghatatlan igen ugatnak. Az én kutyám is (berni pásztor) beszélget az utca végén lévő kutyával. Mert ugye a kutyák is sznobok a havasi kutyák beszélgetnek csak együtt (a szomszéd német juhásza ne megfelelő neki) az utca végén lakó bernáthegyi igen. A zajokra visszatérve 2 nap után meg lehet szokni, a szomdszéd legfeljebb majd megszokja (feltalálták a füldugót is). Jelzem mikor nekem nem a mostani kutyám volt akkor a szomszéd német juhásza mondta a magáét folyamatosan minden éjjel, eszemben sem jutott reklamálni. Én nem adnék a kutyámnak semmit ilyesmi miatt az biztos. nem szúrnám el a kutyámat senki miatt az biztos. Bocsi ha kemény voltam és én csak nézegetni szoktam itt is a sok szép kutyát, de ezt szó nélkül nem tudtam hagyni.

A másik téma gyerek és kutya. Mondják hogy a kuvasz kemény egyesek durvábban fogalmaznak "bolond". Velük nőttek fel a gyerekeim. Itt van pár kép. Nagyon nagy boldogságban és szeretetben telt ez az idő. Én nem adtam túl egy kis kedvencemen sem a lánykáim miatt. Nincs allergiájuk szőrre sem parlagfűre. Van viszont házi porra (ennyit a tisztaság mániámról).

Előzmény: -Lolly- (3813)