dx22 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 1910

Annak idején nagyon sokat gondolkoztam, hogy milyen készülékre váltsak a PDA-mról, megfordult a beszerzési ár miatt a kinai kütyű lehetőség is (amit elvetettem a sok útólagos gond, utánajárás, és ráfizetésről szóló cikkek miatt), így végül a Columbus lett a nyerő (hála ckerti kölcsönzött készülékének - bár az asszony nem hálálkodik annyira :) )

Tegnap jöttem haza egy németországi útról, ahol eldugott kis faluktól, kezdve mindenféle cél megvolt, és nagyon de nagyon meg voltam elégedve a készülékkel. TMC is működött, de "sajnos" nem volt az útvonalban olyan jelzés, amin láthattam volna működését, de a sztádán a másik irányban lévő balesetetnél a kocsisort megjelenítette. Kissé kellett szoknom, hogy a készülék adata lehetőségeket ki tudjam aknázni, de ami lényeg, hogy mindenhova nagy pontossággal elvitt, minden manöverre gyorsan reagálva, sőt még az alagútban levő elágazásban is mutatta rendesen az irányt, pontosan - mindezek után az asszony szíve is megenyhűlt, már ckerti is lekerült a feketelistájáról. Amit ellenben mindenképpen szeretnék, hogy  a sebességhatáros jelzést megjelenítsem, sokszor jól jött volna, ...

Hosszú mondanómat az RNS irányba való gondolkodáshoz írtam, pberencz pedig a te embered, hogy minél gyorsabban már a kocsidba élvezhesd a készülék sok-sok előnyét.

Csaba

Előzmény: Passsat (1907)