-Lolly-
2011.02.02
|
|
0 0
3813
|
Sziasztok
Hát a megoldódni látszódó probléma visszatért, de úgy rendesen. Léda 1 hete majdnem hogy éjjel-nappal ugat. A dokink azt mondta adjunk olyan nyugtatót amit mi szedünk (nem szedünk). Jó orvos, ezt a tanácsát mégsem értem, nem tetszik. Homeopátiás nyugtatót adunk már 3 napja, ez emberi, de még mindig jobb mint mondjuk a xanax. Összesen 6-ot kap, délután 3-at és este 3-at. Ez egy felnőtt adagja. Láttam kutyáknak való homeós nyugtatókat de tanácsot kérnék kinek mi vált be, és melyik mennyire pénztárcabarát. Igazából a szomszédok miatt gáz mert nem tudnak tőle aludni. Tudom hogy már leírta feketepanda is de őszintén szólva nem sok időm van visszaolvasni a régi hozzászólásokat és keresgetni.
Már többen mondták hogy a gyerek miatt adjuk oda Lédát másnak, lenne is aki elvinné de nem adom. Sokan mondják hogy a gyereket is féltik, de Léda soha nem bántja plusz sosem hagyom kint a gyereket egyedül, hisz 8 hónapos. Ha kint is vagyunk és Léda is ki van engedve, nem ugrál nem kapkod, én teljesen bízom benne. Egyszerűen csak kis izgága, ezért is nem akarom rendes gyógyszerrel tömni. Ha nem lennének szomszédaink, tőlem ugathatna. Amúgy meg nem a semmibe ugat, hanem messzi kutyával társalog, szoktam hallani az oda-vissza válaszolgatást. Vagy akkor van bebolondulva ha kóborkutyák vannak az utcában. Úgy érzem az jogos, azt a többi ugynanúgy megugatja. Hízása megindult végre, ha nem is husis de szép. :)
Előre is köszi a tanácsokat. |
|