Na, ma felküzdöttem az összes élvédőt. Azt hittem már vért izzadok. Kegyetlen egy művelet, viszont rájöttem, hogy a gyárban hogy csinálhatták. Volt szerintem egy kivágott mintadarab a kasztniból és ott rákalapálták az ívekre, majd beletolták a patentet és pár jól irányzott ütéssel felpattintották. Természetesen bontáskor pont annyit vetemedik ez a nyavaláys, hogy elkárhozz, miután feltetted.
Az összes oldalsó lukba betettem a kis patentot. Meg kell állapítani, még ebből is létezik gagyi, mert valami grp feliratos utángyártott pöttyöket egyszerűen nem lehetett betenni. Úgyhogy azok maradnak az alsó díszléchez. Találtam pár szép díszlécet is, pontosabban két hátsót, meg a hátfalra valót, nem bírtam megállni, feltettem. Gyűlik a króm....
Találtam küszöb borítást is, olyat, amin még a krómcsík is megvan. emellett meg van még vagy 4 garnitúra, ha valakinek kell, szóljon. Van picit törött is, meg van hibátlan is. Beállítottam a gázrudazatokat is véglges méretükre, könyv szerint, remélem visszatér a páver a gépbe, mert az a próbakör gyalázatosra sikeredett, miután az egyik gázrúdról letekeredett a fej. :))))))
Hétvégén mennek bele a szélvédők, megérkezik az új motorháztető is, illetve be lesz végre állítva az összes hézag, ajtó, stb.