Az nem gond, hogy a ti picitek meg csak 5 honapos, attol fuggetlenul felveheted veluk a kapcsolatot, mivel ok tuti ismernek olyan csaladokat akiknek vannak olyan gyerekeik akik iskolaba jarnak, de attol meg lehet kicsi hugi, kicsi ocsi- tehat "gyesen levo anyuka".
A fodrasz , kozmetika, sajnos a Parizsi arakat nem ismerem, itt Toulouse kornyeken, vagy toulouse kulvarosaban, egy jo fodrasznal egy sima hajvagas(hosszu hajbol-valig ero hosszusag) kb.: 50€, csak mosas+vagas.
Kozmetika,- tudom ezen a fiuk rohogni fognak, na de ez az igazsag!
Tehat:3/4 lab, bikini, honalj kb.:35€
Arctisztitas: kb.: 50-60 €, s raadasul nagyon rosszul csinaljak.
En a tiz ev alatt ketszer voltam arckezelesen, ket kulonbozo kozmetikusnal, s mind a ket alkalommal a kezeles utan talaltam egy_ket fekete pontot az arcomon, pedig nincs sok belole.
Az itteni kozmetikusoknal sok a hokusz-pokusz, ilyen krem , ilyen olaj... de a szakma alapjat nagyon sok nem ismeri, szerintem, vagy lehet, hogy a Magyarorszagi kozmetikusom nagyon jo, s egyik sem er az o szintjere.
Kotelezo oltas szempontjabol, itt addig amig a babatok nem megy bolcsibe vagy oviba semilyen oltas nem kotelezo, nagyon orvostol fuggo.
Nalunk a lanyok eleg koran kezdtek , igy mind a ketto megkapta az osszes tanacsolt vedooltast, szerintem kb ugyan azok , mint otthon. Annyi valtozas volt, hogy a kicsi lanyuk (aprilisban lesz 3 eves) amikor o szuletett mar nem volt kotelezo a TBC oltas, tehat o ez nem kapta meg.