cloaked Creative Commons License 2011.01.29 0 0 325

Akkor erről lehet szó, mert említették, hogy néha akár 96%-ra főzik, bár akkor nem értem, hogyan lesz ettől egyedi íze annak a vodkának...:) Naja, a finomszeszes "vodka" az, amit még hülyegyerekkorombam sem voltam hajlandó meginni, kb a klasszik tablettás borral verseng az „élvezeti” értéke... mondjuk én ginhez sem használnám, határozottan szeretem benne a gabonaízt. (Abból is ajánlottak egy nagyon-nagyon jó 10e Ft-os márkát, lassan jobban járok ha lottózok, mert még abszintot is mostanában kéne rendelni:)

 

Hát, ha más nem, főzd le másfélszeres adag hozzávalóval. Rengeteg olajat elbír az a 80 fokos szesz, úgyhogy vagy erősebb ízű abszintot csinálsz, vagy lepárlás után hígíthatod mondjuk 60 fokig valami gyengébb semleges szesszel, hogy az eredeti szesz aránya csökkenjen.

De a lényeg az, hogy nagyobb legyen a borpárlat:hozzávaló arány.

Előzmény: Kormoss (324)