Kacsary
2011.01.29
|
|
0 0
3273
|
Hidegen ha begyul akkor hagyom melegedni vagy 5 percig, aztán ha elindulok vele csak az első fokozatnál lustálkodik aztán bedolgozik a turbo 2700 után és váltok, aztán megyen rendesen. Melegen nincs vele gond. Amióta baja van a hátsó és az első sebességnél érezhető hogy mikor indulok elindul az autó de ha nem eléggé gázolok a kocsi kezd lefulladni.
megyen vagy egy métert rendesen és az után érzem azt hogy nem bir menni, ilyenkor adok több gázt neki. nem tudom jobban megfogalmazni. Este ha mentem vele vagy 30 kilométert akkor rendesen gyúl csak nincs meg a vonó erő tolatáskor. azt szeretném még tudni hogy az üzemanyag tartályhoz hogyan lehet hozzá férni, lehet e a szalonból felülről is, vagy lekel szerelni, ha ki akarom venni belőle a kisnyomású tápszivattyút, persze ha van benne. Apám arra gyanakszik hogy viz került a tartályba és belefagyott a szivattyúba, vagy esetleg a biztositék táblán van e erre ellenálás amely kiéghetett. volt példa rá mikor a pumpát nyomogtam hogy olyan volt mintha kásás lett volna az üzemanyag. |
Előzmény: vargamunka (3270)
|
|