Csakúgy ragyog. A napfény is megcsúszik rajta. Szép munka volt. Jól fog kinézni.
A szerdai koncert nagyon jól sikerült. Szokás szerint jobb, mint bármely megelőző. A számok, bennük az improvizációk még oldottabban, lazábban, ezáltal játékosabban történtek. Ez a közönségre is jó hatással bírt.
A második blokkban ügyes volt a szerkesztés. Az első még kissé cammogós tempóval bírt. A szünet után, egy nagy és egyszerű sláger jött, a Back At The Chicken Shack. Koncertre ilyen lazaság kell. A végén a korábban instrumentális szám -Rákok a mákban- nagyon érdekesen énekkel lett megmákozva. Érdemes volt, még jobb lett.
De az estét a meglepi szám vitte el, a Ghost Busters! Nem kell mindig megváltani a világot, elég ha csak jól lehet szórakozni. Na ezen nagyon jól lehetett. Kíváló átirat született kíváló hanxereléssel. Szerintem a zsűri még 1-2 ilyenre vevő lenne.
Az orgona meg úgy szólt ahogy kellett. Arányosan. Vastag, ízes és precíz basszusmenetek. Tényleg minek ilyen zenébe basszer? Kissé már hosszabb szólók. Pont jó hangzás a tiszta és a torz között. A kihangosításra sem lehetett panasz. Vittem vendégeket, hát leesett az álluk. Mondtam nekik hogy jól figyeljenek. Magyarországon nincs még egy ilyen, ebben a stílusban, de Európában is ritka. Ez már inkább Amerika. (felőlem kihagyhatják a fúvósok a pentaton idézeteket :-)
Aki kihagyta, sajnálhatja.