Az hogy ki mögött milyen háttér van ngem sose érdekelt,Ha nem tud ember módjára megszólítani,felőlem a miniszterelnők is lehet.Aki nem adja meg a nekem kijáró tiszteletet,azt a retkes életben nem fogom tisztelni:)
Arra olvassatok vissza hogy én vajh hány rossz szót intéztem felé v bárki felé!!!
Belém rúg és én nem viszonozom,na ez a nem mindegy!Mert én nem vagyok olyan aki vadidegent sak úgy lefikázzak.Lehet ha egy más világban személyesen ismerne ,lehet tudná hogy a haverjaimért tűzbe mennék...mindegy...előitéletes ember sok van,igaz meg kevés:)
Ez megint nem igaz hogy majd minden motoromon buktam.Voltak jó üzleteim és rosszak mint bárki márnak.
Lehet h mondtam h uccsó és mást nem akarok,de mivel nem felel meg ezért módosítanom kellett a progit.
Itt a lehetőség,mivl megegyeztünk h elővételi jogod van a gépre,felkínálom.Én állom a szavam mint mindig.
Ház:ezért nem kötődök semmihez.Majd ha meg tudok állapodni olyan helyen ahol boldog életet tudok élni ahoz majd kötődöm.A többi csak állomás.
az hogy eladok vmit,lehetőség szerint olyannak aki megbecsüli.De ha kell a lóvé,leszarom,végülis miután leszurkolta a busás lóvét,azt csinál vele amit akar...elvégre onnantól közöm nincs hozzá,hisz nem az enyém.
Néha eszembe jut 1-2 masina,de csak mint régi emlék.Slussz.
Még gyengébb hengert pláne nem,hisz ez sem elég sokszor.
Dehogyis dobok ki 60 ezret...honnan veszed:))vannak kapcsolataim,és szaré-hugyé megoldjuk,garisan.Haver.Különben ha kockázata lenne,bele se vágnék:)