Cuccaim egy része eladó (már nem garisak):
Olympus E-3 (24700 expó) + gyári portrémarkolat + minden doboz, papír, gyári akksi + utángyártott pótakksi, töltő, kábelek -> 149eFt
A hátsó LCD-n kb. 4mm hosszú apró karc. Kopás, festékhiány a géptesten nincs, kupakok megvannak, egy fujkálás belülről ráfér esetleg. Mindene működik.
Zuiko 50-200mm 1:2.8-3.5 SWD -> 159eFt
A frontlencsén van egy tizedmiliméter széles és pár mm hosszú bevonathiány, csak alapos szemügyrevételezéssel vehető észre, a képminőségre hatással nincs, a sapka okozta. A "karc" miatt vittem le az árát.
Táska, doboz, papírok, sapkák, árnyékoló, állványgyűrű megvannak, az obin nincs festékhiány vagy kopás. Tavaly a típushibának számító zoom gyűrű szorulását megcsináltattam az Oly szakszervízben.
Olympus EC-20 telekonverter -> 65eFt
Lencsék, bajonett tökéletes, a burkolaton a csúszásmentesítő műanyag recék közül az egyiken van egy 2mm x 2mm-es mélyedés. Mindene megvan.
Olympus FL-36R -> fair ajánlatot várok
Szép állapot, hibátlan, mindene megvan.
Olympus EX-25 -> fair ajánlatot várok
Szép állapot, hibátlan, mindene megvan.
csak információként, de ezt úgyis külföldön meghirdetem, de he esetleg egy őrült:
Zuiko Digital ED 90-250mm 1:2.8
Professzionális objektív, Olympus 105mm-es védőszűrővel, a kibontás óta rajta van, se kopás, se sérülés. Hibátlan esztétikai és műszaki állapot. Mindene megvan, táskától a dobozáig és kitöltetlen német garanciapapírig.
Dobozzal kb. 5kg.
Ár: 599eFt
----------------------------------------------------------------------
A maradék nem eladó, arra nem fogadok ajánlatot. (valami m4/3 esélyes)
A cuccok átvehetőek Debrecenben, esetleg pénteki vagy szombati napokon Nyíregyházán. Időnként Budapesten is megfordulok, de csak tutkó vételi ajánlat esetén folyamodok ehhez. A termékekről küldök képeket kérésre. Esetleg postázok, ha meg tudunk állapodni, de csak előreutalással.
Ajánlatok (feltüntetett árak eléggé lent vannak már, komolytalan ajánlattal ne fárasszuk egymást):
olysale kuckuc postafiok pötty hu