Sziasztok!
Hamarosan 20 éves lány vagyok, korábban nem voltam kifejezetten beteges, és a segítségeteket szeretném kérni én is. Szorgalmi időszak végén most december 11-én elmentem barátnőmmel moziba, ahol jött ránk a hideg levegő a légkondiból. Másnap fájt a hátam, nehezen vettem levegőt és hőemelkedésem lett, 37, 2-37,5 között ingadozott. Elmentem a háziorvoshoz, aki szerint tüdőgyulladásom volt, kaptam rá antibiotikumot, de utána sem múlt el, ezért elküldött mellkas rtg.-re, ami negatív lett.
Megvizsgált egy másik orvos is, aki szerint megfáztak a bordaközi izmaim, és ágynyugalmat írt elő. Kb. 3 hét alatt elmúlt a mellkasi fájdalom, a hőemelkedés viszont maradt...
Ezután egy héttel hólyaghurutom lett véres vizelet is járt vele, meg iszonyatos fájdalom...
Kaptam rá antibiotikumot, ami használt szerencsére, hőemelkedés végig megmaradt, kivéve esténként.
Kb. december 20. óta vannak a karomon kiütések foltokban, amik viszketnek is. Először a csuklómon jelentek meg, övsömörhöz hasonlóak voltak, de mindkét oldalon megjelentek, ezért a háziorvos annak valószínűségét kizárta. Mivel övsömöröm is volt már 2 éve, ezért nem akartam tétlen lenni, zovirax krémmel kentem, és a csuklómon elmúltak.
A karomon viszont mintha foltokban foszlana bőröm, ahhoz tudnám leginkább hasonlítani. Próbáltam zovirax krémet is, eleinte még testápolót is, egyik sem használt.
Elmentem bőrgyógyászhoz, aki csinált részletes vérvizsgálatot, hátha autoimmun betegség okozza a tüneteket.
Eredmény megvan, negatív... semmivel sem vagyok előrébb. Szerinte lehet, h magasabb az alaphőm... akkor esténként lefekvés előtt miért vagyok mindig 36,5??? néha még 36,2 fokos is...reggelente pedig 36,9 37, déltől egészen estig pedig 37,2-37,5.
Kismedence gyulladást gyanítja, de én kétlem, mivel az magas lázzal járna együtt tudtommal.
Ha valakinek lenne valamilyen ötlete, tanácsa, h mit tegyek nagyon örülnék neki. Minekinek jobbulást kívánok!