inmi Creative Commons License 2011.01.26 0 0 842

Én úgy látom, hogy nekem nem jön be januárban a lakásban való palántanevelés, nagyon felnyurgultak. Március elején újra kezdem, a fűtetlen szobában, ugye, akkor már fagyok ritkán lesznek, vagy ritkábban, mint a mostanában, és nem kell temperálnom sem a radiátort, hogy el ne fagyjon. Akkor hátha sikerül.

Mi van többiek? Hol esz a fene benneteket? :))))

Itt leszakadt a hó, most jöttem be a hóseprésből. Este is elkotortam, így most levesebbel kellett megbirkóznom. Volt egy kis izgalom Lajos melóhelyével kapcsolatban hétfőtől keddig, izgultam érte. Ahol addig dolgozott, közölte a tulaj kedves mamája, hogy ő fiatalabb szakácsban gondolkodott, és tsá. Úgyhogy kedden kifizette, én meg ráültem az internetre, és szépen elkezdtem keresni neki munkahelyeket osztrákiában. Sajnos, hiába volt nála a laptopja, rajta osztrák mobilinternet, valami lefedte a térerőt, és így hiába ült be Schweháton egy kávézóba, hogy megnézi a friss felrakott munkaajánlatokat, nem fért hozzá. Ilyenkor van az, hogy én itthon keresek, majd felhívom őt, lediktálom, amiket cirka megfelelőnek látok, ő felhívja telefonon, leegyezteti, aki hajlandó aznap fogadni, ahhoz el is megy. Itt újra én jövök a képbe, az útvonaltervezővel megnézem, hogy egyáltalán merre menjen, hogy rövidebb onnan az út, ahol éppen van. Tegnap éjjel hívott, hogy ma bejelentik melóra egy családi vállalkozásban.. huh... mozgalmas két napunk volt. 

Előzmény: erdeiboroka (841)