1pellus Creative Commons License 2011.01.26 0 0 24199

Szia Cseeka! Köszi a választ. Igen, az általad is említett viszkető kiütések nálam nyáron jelentek meg. Éjjel 1-2 óra felé indultak meg a semmiből, először piros folt, majd hatalmas szúnyogcsípésszerű dudor, de annál jóval nagyobb. Aztán reggelre semmi. Végülis csak az egész éjszakám ment rá, majd megőrültem a viszketéstől. Én a férjemmel lefényképeztettem, hogy mikkel vagyok tele éjjel és azzal mentem a dokihoz. Kaptam rá gyógyszert (Telfast), egy darabig használt, aztán már nem, majd pár hét múlva már nem jöttek ki rajtam ilyenek. Ez a mostani más. Ezek apró piros dudurokkal kezdődtek és hatalmas vörös viszkető folt lett belőle.

Ma megyek vissza a bőrdokihoz, jobb már, de még van rajtam sok és viszket. Meglátjuk....

Tejterméket alapból nem eszem, mert extrém értéket mutatott anno a laktóz vizsgálatnál a szerkentyű, a doki csak ránézett és annyit mondott: "Úristen, jól van?"

Persze nem voltam, mert belémtömtek egy pohárnyi laktózt. Jó, hogy nem voltam jól. :-) 

Igazából már azt sem tudom mit ehetek, mit nem. Az alap, TB által támogatott étel allergia teszten túlvagyok. Semmi...

Van egy másik, ami viszont pénzes és több száz alapanyagot, összetevőt vizsgál. Valószínű bevállalom....

További szép napot mindenkinek!

Előzmény: cseeka (24188)