Nem tudom melyik hozzászolásomra gondoltál.
Azért ne felejtsd, hogy mindkét kamera az egyszerübbek közé tartozik, és anno a 3 CCD-s kamerákat az égbe dicsérték, amit én ebben a kategóriában sohasem tudtam elfogadni, inkább etetésnek tartottam.
Anno arra is kitértem, hogy értékelésem nem azoknak szolt, akik semmi mást nem kivánnak tenni a felvett jellel, mint visszanézni vagy átmásolni egy DVD-re.
A baj ezekkel ott kezdödik, amikor ettöl egy kicsit nagyobb az igény, amikor vágni akarod, esetleg feliratozni, miegymást.
Èn is a minap vettem egy vadonatuj félprofi kamerát - egyenlöre semmi különbséget nem tudtunk kimutatni a hasonlo kategoriáju, de immár 6 éves HDV kamera képeivel összehasonlitva. (Természetesen azon kivül, hogy sokkal többet tud, kisebb könnyebb - de drágábak hozzá az akkuk, és sajnos kevesebbet birnak ki.
Az, hogy a mai kamerákon más objektiv stb. van, az természetes, valamivel el kell öket is adni.
De amikor látom, hogy van a kamerán mikrofonbemenet, de nincs fejhallgato csatlakozo, vagy hiányzik hozzá a távvezérlö csatlakozoja, akkor viszont nagyon felforr bennem a vér.