Tamas_81 Creative Commons License 2011.01.22 0 0 4848

Expi72: Hasonló cipőben járok annyi különbséggel hogy már azelőtt kértem ajánlatokat hogy meg lett volna az autó. :)

Van itt a fórumon egy autógáz topic ahol mondtak egy egyszerű,de nagyszerű ötletet.Még pedig hogy ne konkrét céget keressek hanem nézzem meg hogy milyen cégek vannak a lakóhelyem közelében és azoktól kérjek ajánlatot.Ezt azzal indokolták hogy lehet hogy vidéken olcsóbban beleteszik,stb. de ha bármit állítani kell utána vagy visszamenni,mert vmi nem stimmel akkor ugyanott vagy árban a sok utazás miatt mintha a közeledben csináltatnád. Ennek alapján én is az Ecojet-et néztem ki,bár nem olcsók,de bennem is megvan a fogyasztói társadalom átka,mondván ha már drága rossz nem lehet.Alaphangon 283-at mondtak,de ahogy észrevettem nem szeretik az e-mailes tájékoztatást,ezért jövőhéten felhívom őket.Nekem mindenképp pótkerék tartályal kell,illetve esztétikai okokból a benzin töltö mellé tetetem a csonkot,úgyhogy nem hiszem hogy 300alatt megúszom.Ráadásul felárat számolnak a keverőfejért, a visszarobbanásgátlóért,sőt még az elektromos szintjelzőért is...

Előzmény: Expi72 (4845)