Referenciáid alapján minden megnyilvánulásod érthető és kellően igazolt. További magyarázkodásaidra nem is tartunk igényt.
Söröskereszt 2007.08.29. 07:52 [#275]
>Nõk férfiak nélkül a normális most<
Köszöntök mindenkit. Férfi vagyok, elvált, 41 éves. Szigorúan és zsigerbõl heteró. Ez az elsõ itteni hozzászólásom, bár nyár eleje óta olvasgatom már ezt a fórumot. Kedves Emese, én igazán rugalmasan igyekszem a korunk sebes változásait megszokni, és bevenni a kanyarokat. Nem érdekelnek az új jelenségek így a klf. melegek sem. Esetleg csak akkor érdekelnének, ha bántóan és hívatalanul az intim körömbe jönnének. De ez a mondatod, amit fentebb ide idéztem, ez kissé hamisan cseng. Heteró ember ezt soha nem írná le. Az ember élete a másik nem 1-1 szeretett reprezentánsának érzelmi közelsége nélkül nem lehet igazán emocionálisan normális. Kivétel persze a melegek, de te elfelejtetted ezt a kis apróságot ide írni. Az USA-ban a nõk fele meglehet hogy egyedül él, te ezt írod. Hát ezt filmekbõl is kábé így láttam, és azt hiszem abban is van valami abnormális, hogy ez miatt aztán azok, akik állitólag olyan jól elvannak egyedül, mégis bizarr módon, és nagy rózsás boldogságukban a fizetésük egyötödét a pszichiáterükhöz viszik. Mert a lélektanászon kívül senki nem áll velük szóba, és az is csak drága pénzért, és alkalmankint 60 percre. Nekem errõl a nagy boldogságról megvan a külön véleményem, ez csak a közönség vakítására csinált felszín, és mögötte ott a sivár magány. Nézem én is a meleg lányokról szóló filmet néha. Az amit örömüknek neveznek, az az örömtelenségük kopár tengerében néha 1-1 szeretkezõ éjszakás sziget. Már ha mondhatom ezzel a képzavaros hasonlattal. Remélem nem sértettelek meg.
http://www.tusarok.org/szolgaltatasok/forum/hozzaszolasok.php?id=295&oldal=67
Söröskereszt 2007.11.28. 15:39 [#2026]
Az Indexen darabokra szedtem Babarczy Esztert vagy 3x, aztán megolajoztam, majd újra össszeraktam, és kivittem az ócskapiacra eladni.
A tavasszal + a nyáron ¤vöröscsontú¤, illetve ¤vaslábas¤ nicken destruáltam ott. Ujjgyakorlatos játék volt neokantista moll-hangsorban. Sok idõm van.
Sajnos pár ballibsi moderának nem tetszett, hogy okkal-joggal hazugnak (is) neveztem a farizeus Frizu Nénit, és kitiltottak moderatoramente. Vitatkozni nem tudtak, így természetesen a letiltás a legjobb ilyen esetben.
Most is ott vagyok pertye a szokásos stílusommal,ami felismerhetõ, csak most más nicken.
De ott legalább van egyfajta nívó, amíg ez a zokniszagú brancs itt egy 1961-es makkoshotykai KISZ-leányklub színvonalán izzad. Ahol a pattanásos kis pubilányokat stoppolni és bundáskenyeret sütni tanították anno.
Õszintén szólva röhögni járok ide.
Meg elfilózni arról, hogy milyen mélyre zakkanhat az egyébként is igénytelen némbernép, ha boldogtalan az élete, nem kell már önmagának sem,... és megtalálja közben a hasonló rozzanéletü lepruttyantakat.
Azt hiszem nem is jövök ide gyakran ezután. A sok nevetéstõl ugyanis cserepes lesz a száj.
Ez a hely lefelé nivellál, ha mondhatom így.
/Ajakbiggyesztõs és orrfintorgatós szmájli. Broáfffff!/
http://www.tusarok.org/szolgaltatasok/forum/hozzaszolasok.php?id=183&oldal=49
macsóka 2007.12.10. 17:37 [#49]
Söröskereszt egy másik fórumon szerelmesfiu nickkel az alábbi hozzászólást tette, ennek fényében reagáljon rá bárki:
"Én 19 éves vagyok és volt már dolgom lánnyal, kettövel is. De az édesanyámról fantáziálok szinte mindig, mert a mamám teszik a legjobban minden élö nö között a maga 40 évével. Szebb nöt nem tudok elképzelni, legtöbbször titokban lesem amikor fürdik vagy amikor öltözik. És amikor bugyiban látom akkor azonnal erekcióabn feszülök, és nagyon kivánom. Mikor önkieégitést csinálok akkor felidézem közben azt azemléki képet amikor ránézegettem. Mmikor meghajolva mosakszik esténként, és én a kádból ahol fürdök, látom azt a gyönyörü ölét. Lehet hogy sokan azt hiszik hogy ez nem okés, de nekem az egyetlen izgató dolog az életemben a mamám teste. Nagyon szeretnék egyszer a Mamámmal szeretkezni.
Balázs"
http://www.tusarok.org/szolgaltatasok/forum/hozzaszolasok.php?id=477&oldal=35