Hello!
Pedig kezdtem örülni, hogy átavanzsáltál Jótündérré, és teljesíted a kívánságaimat. :) Várljál, megcsípem magam, és felébredek az álmodozásból. :)
Én tuti nem akadnék rá az utcán a nyertes szelvényre, ugyanis nem szokásom szemetet felszedni. Még ha látnék is egyet, nem mennék oda, hogy megnézzem, hátha valaki szerencsétlen elvesztette, hogy nekem meghozza a szerencsémet. Szóval... ebben nem bízok. :) Max a kukázók bízhatnak ebben, nekik azt hiszem, nagyobb az esélyük ilyen téren. :)
Na, várjá... Te azt mondod, hogy nem bírnád az ugrókötelezést? Hát, akkor én hogy merjek belevágni?
Az tény, hogy nem egy egyszerű dolog, mert nem csak arról van szó, hogy az ember hobbiból ugrál fel s alá, de fokozatosan biztos bele lehet jönni. Lehet, hogy elöszőr bírom majd egy percig, vagy még addig se, de ha rá tudom magam majd szoktatni a rendszerességre, akkor egész szép időt érhetek majd el. :)
Kötél és pezsgőstablettás doboz? Ez tetszik. Ötletes. ;)
Igen, ott van a felriadás veszélye. De akármennyire is tartunk ettől, mégis vissza kell aludni. Mert ha nem teszed, akkor magával ragad a valóság, és szertefoszlik a menedéked. Akkor talán ugyanolyan "zombikká" válnánk, és elfelejtenénk azt, amit most tudunk, érzünk, észlelünk. De az is igaz, hogy túlságosan sem szabad belemenekülni az álomvilágba, mert az meg már a másik véglet, ha valaki teljesen az álomvilágában él.
Kell az egyensúly. Ahogy Te is mondod. :)
Te jól csinálod, Te táncolsz az idegeken. Nekem meg sokszor táncolnak az idegeimen. Azt hiszem, rossz oldalra kerültem. :)
Amúgy mizújs?
Képzeld, a héten voltam dokinál, és sikerült csökkentenem a gyógyszeradagomat. :) Remélem a jóllétemen ez nem fog meglátszódni. Szóval most már nap 8 bogyó helyett, csak napi 6-ot tömök magamba. Haladok. :)